Tienkamp Zuidlaren vrijdag 19 juni 2020

Op vrijdag 19 juni 2020 wordt de 13e Tienkamp Zuidlaren georganiseerd. Ook dit jaar wordt het wederom een spektakel en een gezellige boel in het dorp.
Dit jaar hebben we als thema “Stripfiguren”. Het team dat op de meest originele wijze aandacht aan dit thema besteedt wint een leuke prijs.

De twintig teams die door het centrum een parcours afleggen en daar verschillende onderdelen afleggen, strijden om de Zuidlaarder Tienkamp Wisselkei. Mede door de steun van de ondernemers in Zuidlaren is de Tienkamp de afgelopen jaren een grandioos succes geworden. Het belooft ook dit jaar weer een mooi feest te worden in het dorp met naast de spelonderdelen, muziek, hapjes, theater en een rebus met een leuke prijs voor het publiek.

Dit jaar is het thema “Stripfiguren”. De teams zijn alweer druk aan het bedenken met welke outfit ze kunnen aantreden. Ook het organiserend comité van 13 vrijwilligers is al geruime tijd bezig om de leuke spellen verzinnen en uit te werken. Dit alles om ervoor te zorgen dat we er weer een groots spektakel van maken.

Om de spelonderdelen en het eindfeest te kunnen financieren, zijn we afhankelijk van bijdragen van sponsoren. Daarnaast willen we een aantal prijzen ter beschikking stellen en de circa 35 vrijwilligers die op de dag zelf meehelpen bedanken. Ook dit jaar willen we weer een beroep op jullie doen om ook van deze Tienkamp weer een groot succes te maken.

Er zijn verschillende manieren waarop jullie kunnen bijdragen aan de 13de editie van de Tienkamp Zuidlaren.

ONZE INSPANNING

Op onze website worden alle sponsoren vermeld. Ook tijdens de feestelijke prijsuitreiking na afloop van de Tienkamp zullen de namen van de sponsoren in beeld staan en genoemd worden. Jullie zijn vanzelfsprekend van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.
Verder worden alle sponsoren op de reclameposters vermeld die in Zuidlaren en omgeving verspreid worden. We zorgen voor veel publiciteit waardoor er veel mensen naar het dorp zullen komen.

NIEUW DIT JAAR: VIP-dorp voor sponsoren!