vrijdag 21 juni Camping Life Tienkamp Zuidlaren

Op vrijdag 21 juni 2019 vanaf 19:00 uur wordt voor de twaalfde keer de tienkamp met verschillende sport- en spelonderdelen georganiseerd.

In de afgelopen jaren is er veel energie in de organisatie van de tienkamp gestoken door de horecaondernemers van Café de Vliegh, Eetcafé Cosineros en De Gouden Leeuw. Sinds dit jaar ligt de organisatie in handen van de Stichting Tienkamp Zuidlaren. Voor de deelnemers en het publiek zullen er weinig veranderingen merkbaar zijn. De voorbereidingen worden nog steeds getroffen door een groep enthousiaste vrijwilligers.

De deelnemers strijden om de felbegeerde Tienkamp Zuidlaren Wisselkei. Er kunnen 22 teams van minimaal 4 en maximaal 6 personen deelnemen. Deelname is vanaf 16 jaar.

Er is inmiddels een grote diversiteit aan teams in de vorm van vrienden, collega’s, stamgasten, bedrijven en andere groepsvormen. De deelnemers krijgen tien posten voorgeschoteld die op de snelste tijd of met het vergaren van de meeste punten uitgevoerd moeten worden.

Ook aan de toeschouwers wordt natuurlijk gedacht. Er is rebus waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Natuurlijk is er muziek, zijn er hapjes en verdere theatrale aankleding om bij zowel deelnemers als publiek een grote glimlach op het gezicht te toveren. Plezier hebben is waar het om draait bij dit gezellige evenement.

Het doel van de Tienkamp is om elk jaar een zo spectaculair mogelijk programma te maken voor de deelnemers en het publiek. Door de medewerking van een groot aantal sponsoren en de gemeente Tynaarlo kan dit gerealiseerd worden. Alle sponsoren staan vermeld op de site van de Stichting Tienkamp Zuidlaren.

Teams die willen deelnemen aan de Tienkamp kunnen zich vanaf woensdag 15 mei 2019 inschrijven.

Dit hele evenement zou niet mogelijk zijn zonder de ondersteuning van veel ondernemers. Daarnaast de ongelooflijke inzet van alle vrijwilligers maakt het weer tot een groot succes. Daarvoor allemaal dank.

Als je wil helpen bij het bedenken, opzetten, plannen en wat al niet meer voor volgend jaar ben je welkom. We kunnen altijd vrolijke en enthousiaste mensen gebruiken die willen aanhaken.
Stuur daarvoor een e-mail naar: info@tienkampzuidlaren.nl

Op de Facebookpagina Tienkamp Zuidlaren kun je de foto´s en filmpjes bekijken. 

 

 

 

 

 

Op vrijdag 21 juni 2019 vanaf 19:00 uur wordt voor de twaalfde keer de tienkamp met verschillende sport- en spelonderdelen georganiseerd.